15 Ağustos 2009 Cumartesi

DUSOD Sanat Kampı 2009

DUSOD Sanat Kampı 2009 2. dönemi başarılı bir gösteriyle sona erdi. Çocuklarımızla nakış, metin çözümleme-okuma, tiyatro, sinema, fotoğraf, gazetecilik çalıştık 10 gün içinde ve neler yaptık neler:
Tam günümüzü su içinde geçirdiğimiz Apuapark ile yine tam günlük tekneyle Mavi Tur gezimizin arasında Tavşan adasına gittik. Tavşan fotoğrafı çekip Mandalina gazozu içtik. İbrahim Tatlıses'le de hatıra fotoğrafı çektirdik bir de...

OASIS Alış-veriş merkezindeki gösterimizden sonra Bodrum turuna çıktık maali :) Soldan sağa (Hocaları sayıyorum kimse kızmasın) - Hande Dilek Akçam (çizer), Arzu Suriçi Kireççi (oyuncu), Ümit Kireççi (oyuncu-yazar), Nedim Sümer (Sinema-fotoğraf), Esra Sümer (Milliyet Gazetesi), bir sürü de çocuk...
Gösteri öncesi bütün ekip. Otelde kalan ve gösterilerimize her türlü desteği veren müşteri ve dostlarla birlikteyiz. Genel yönetmenimiz Filiz Tosyalı (yazar) tam tepemizde gülümsüyor.

Bodrum - Bitez'de, Hakan Otel'de 10 günlük sanat ve eğlence kampı... 3. Dönem kayıtları sürüyor. 25 Ağustos'a yetişecekler hemen başvuru yapsın!

Hiç yorum yok:

LİLA DÜŞLER TİYATROSU

LİLA DÜŞLER TİYATROSU