23 Ocak 2010 Cumartesi

Çizgi Roman Okulu Tam Gaz

Beykoz Doğa Koleji'nde "Çizgi Roman Atölyeleri"miz ara tatilde sürüyor:

Şimdi Tatil Zamanı;
Beykoz Doğa Anaokulu Sömestr Tatilinde
tüm çocukları buluşturuyor!!!

3-6 Yaş Arası Sanat ve Sinema Günleri Beykoz Doğa Koleji’nde…

Doğa Konseptli Eğitim Modeli’nin çıkış noktası olan Beykoz Doğa Koleji’nde anaokulu öğrencileri yarıyıl tatilinde de okullarından kopamayacaklar. Bir sene boyunca çok çalışıp güzel bir tatili hak eden minikler 25 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün 11.00-13.00 ve 13.00-15.00 saatleri arasında Beykoz Doğa Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenecek "Sinema Günleri"nde buluşuyor. Her gün birbirinden farklı ve eğlenceli animasyon filmlerinin gösterileceği "Sinema Günleri"ne sadece Doğa Anaokulu öğrencileri değil 3-6 yaş arasındaki tüm öğrenciler davetli.

Doğa Koleji, bir hafta boyunca Doğa Koleji Sinema Günleri’nde bir araya gelecek minikler için çok çeşitli sürprizler de hazırladı. 27 Ocak Çarşamba ve 3 Şubat Çarşamba günleri Sanat Yönetmeni Ümit Kireççi ve Karikatürist Rıdvan Şoray ile "Çizgi Roman Atölyesi" 11.00 - 13.00 saatleri arasında Beykoz Doğa Koleji "Sanat Stüdyosu"nda çocuklarla buluşuyor. Çizgilerin ve sinemanın büyülü dünyasına keyifli bir yolculuk yapacak olan minikleri eğlence ve sanat dolu bir tatil haftası bekliyor.

Ayrıca, Doğa Koleji Artline Sanat Stüdyosu, minik sanatseverlerin yaratıcılıklarını keşfedebilecekleri Ebru, Kum Sanatı, Resim gibi birçok etkinlikle Sömestr Tatilinin ilk haftası boyunca kapılarını tüm çocuklara açıyor.

Anneler de Beykoz Doğa Koleji’ne…
Çocuklar eğlenirken, anneler de boş durmayacak elbet. Çocuklar için organize edilecek Sinema Günleri’ne anneler de “Mutfak Keyfi”yle eşlik edecek. Beykoz Doğa Koleji Şefi Niyazi Atban eşliğinde düzenlenecek "Mutfak Keyfi"ne tüm annelerimizin katılımını bekliyoruz.

Bilgi ve kayıt için;
Aylin Düzel
Beykoz Doğa Anaokulu Yöneticisi
0216 320 52 00
Adres;
Fener Caddesi No:6 Dereseki-Akbaba
Beykoz/İstanbul


Hiç yorum yok:

LİLA DÜŞLER TİYATROSU

LİLA DÜŞLER TİYATROSU