13 Ocak 2008 Pazar

DÜŞEVİ TİY. YAY. ORG. ŞTİ.







DÜŞEVİ Tiyatro, Yayıncılık, Organizasyon Şti.'nin
bazı etkinlik ve gösteri hizmetlerinden örnekler şu şekilde sıralanabilir:


1. Firmaların Piknik ve Eğlencelerinde, Personel Partilerinde Tiyatro, Animasyon, Çocuk Kulübü Etkinlikleri, Yetişkin Animasyonları ve onlarca şey yaptığından zevk alan sanatçı ve oyuncularca titizlikle hazırlanır:

Örnek 1-a)

O 2007 yaz günü piknikte çocuklar gibi şendik :) Tiyatro oyunu "Eyvah Çocuklar Çıldırdı"yı sergiledik, Sihirbaz gösterisi, Animasyon ve oyunlar, Kukla öğrenme atölyesi... Hepsi aynı piknikteydi. İstenince yapılıyor yani :)))) Biz yaptık mesela!





2. Firmaların her tür organizasyonunda özellikle çocuklara hitap eden çalışmalarımızı sergilemekten gurur duyuyoruz.

Örnek 2-b)

"Eyvah Dedem Çıldırdı" oyunumuzu 2006 piknik günü sergiledik.... Galiba sonra da alışkanlık haline geldik (bakınız Örnek 1-a) ...


3. DÜŞEVİ türkiye'mizin her yerinde... Tanıtım kampanyaları, reklam çalışmaları, personel eğitimi, Bayii toplantıları ve Ürün tanıtımlarında sunucu, animatör, konuşmacı, konuk, stand kurulumu, host-hostes hizmetimiz vardır.

Örnek 3-c)
NESTLE CHOKELLA'nın yeni halini personele tanıtmak için İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir'e gittik. Animatif gösteriler şeklinde 30 ila 100 personele aynı anda farklı gruplar halinde ürünü tanıtan eğlence içerikli eğitim çalışması yaptırdık. Her biri Tiyatro, dizi ve sinema filmlerinden tanınan animatörlerimizden oluşan kadromuzla personel sayısına göre gruplar oluşturduk.

4. Evlere şenlik gösterilerimiz de var hizmetlerimiz arasında. Doğumgünleri, sünnetler, partiler, eğlence... Yani birileri çağırdı mı biz eğlendirmeye gidiyoruz zevkle.

Örnek 4-d)

İşte bir evde çirkin (nazar değmesin diye çirkin diyoruz :) bir kızın doğumgünü partisinden bir kesit. O gün jonglörlük yapıldı, sihir sergilendi, kukla oynatıldı, yarışmalar, yüz boyamalar, dans, müzik... Of... Anlatırken yoruluyor insan... Yani yetişkin insan! Çocukların yorulası gelmiyor pek eğlenirken :) Küçük insanların enerjisi başka bir hattan geliyor galiba :))))))))))




5. Organizasyonlara Maskot hizmetimiz vardır. Hem beden dilini iyi kullanan, maskotu taşıyabilen animatör baabında, hem de maskot tasarım ve yaratım bazında.

Örnek 5-e)

LOTTO MEDIA CUP'ta animatörümüz görülüyor aşağıda. Daha doğrusu kendisi değil giydiği maskot görülüyor. Hayır, bu maskot tasarımı ve uygulanımı bize ait değil ama zevkle giyerek izleyicileri çoşturma, futbolcuları harekete geçirme, saha kenarında sonsuz bir enerjiyle koşturma kısmı bize aitti.


6. Sınır tanımayan hizmetlerimiz sokağa taşabiliyor. Hatta yer altına da sirayet ediyor. Firmaların tanıtım ve kampanyalarında yer alıyoruz sık sııııkkkkk...


Örnek 6-f)


AKBANK KREDİ EXPRESS şubelerinin açlılışlarında animatörlerimiz üzerlerindeki maskotla gezip tozdular. İşte kolsuz bir maskotun ayak oyunlarıyla ilgi çekebildiği metro standından bir anı:


7. Belediye organizasyonlarında da yerimizi aldık hep. Sünnet şölenleri, özel günler, toplu eğlencelerde, yılbaşı gösterilerinde, ramazanlarda hep oralardaydık:

Örnek 7-g)
İstanbul'da 2005-2007 tarihleri arasında Sarıyer, Kartal ve Fatih belediyelerince düzenlenen Ramazan etkinliklerinde ortaoyunu, dönem kıyafetleriyle animasyon, sokak gösterileri sergiledik.
İşte Yedikule Zindanları içinde ve çevresinde gerçekleştirdiğimiz ve her biri 28 gün süren etkinliğimizden temsili görüntüler:
"İbiş" sahnede. Seyirciyi sıkmamak adına her gün farklı kısa oyunlar sergiledik mesela.

Nasrettin Hoca gerçek bir eşeğin sırtında... Aaa, Keloğlan'da eşeği çekiyor...

Ramazan'da Tuzsuz Deli Bekir'le İstanbul Hanımefendisi olmazsa olmaz. Olmadı zaten Hoca onları da katmış yanına akmışlar gecelere :)

Ve 28 gün boyunca gösteri yapan ip cambazları, hokkabazlar, sihirbazlara ek olarak Ateşbaz da yerini almıştı... Yaklaşmayın, Ateşbazı gazla, benzine beslemek yasaktır!

Bir de Konya taraflarına uzandık:


Hiç yorum yok:

LİLA DÜŞLER TİYATROSU

LİLA DÜŞLER TİYATROSU