14 Ocak 2008 Pazartesi

Özel, sanatsal çalışmalarımız

DÜŞEVİ TİYATRO, YAYINCILIK, ORGANİZASYON ŞTİ.'nin
sahibi
Oyuncu ARZU SURİÇİ KİREÇÇİ
ve
Tiyatromuzun müdürü
Oyuncu-Yazar ÜMİT KİREÇÇİ'nin diğer bazı çalışmaları:

1.
Ümit Kireççi Sakarya'da, törenle sayın Vali Nuri Okutan'ın elinden plaket alırken. HANİ HER ŞEY OYUNDU adlı "şiddet karşıtı öykü-şiir-anı" antolojisinde "GOOL" adlı öyküsü yer alan Ümit Kireççi o gün çocuk edebiyatımızın usta kalemleriyle aynı sahnede olmanın gururunu yaşıyor..



2.
Ümit Kireççi'nin senaryosunu yazdığı, çizer Erkin Ergin'in çizimlerini hazırladığı 17 metrelik uzunluğunda çizgi romandan bir sayfa görülüyor. Bir ilaç firması için hazırlanan tünel, mikroplara karşı korunmayı macera tadında anlatıyor. Bilim merkezinde aylarca çocukların beğenisine sunulmuş olan bir çalışma.



3.
Oyuncu Arzu Suriçi Kireççi, Tiyatro Işık'ın "Maskeli Balo" oyununun galasında fuaye gösterisinde.



4.
Türk çocuk edebiyatının usta kalemleri (soldan sağa) Aytül Akal, Handan Derya, (amatör) Ümit Kireççi ve (usta) Çiğdem Gündeş tiyatro provasındalar. Ümit Kireççi'nin yönettiği ve yazarlarımızın kaleme aldığı oyun yazarların dünyasına eğlenceli bakış atan skeçlerden oluşuyor. Oyun, yazarlar tarafından bizzat yazalara sergilendi.




5.
Üçşehitler ilköğretim okulunda 2006-2007 öğretim yılı sonu için hazırlanan gösteriden sahneler. Ümit Kireççi'nin çalıştırdığı minik oyuncular orta oyunu, kısa skeçler, dans grubu ve orkestra grubuyla muhteşem bir gösteri sundular.


Bu İbiş "r" özürlüydü ve haaaarikaydı!

Orkestramız ışıl ışıldı. Karanlıkta çocuk neşesi pırıl pırıl parladı.



Dansçı kızlarımız provada... Hep iyilerdi, süperlerdi, harikaydılar...!


6.
Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nun 2006-2007 sezonunda sahnelediği "Tanıştırayım Burası Türkiye" adlı oyunda söylenen tüm şarkıların şarkı sözlerini Ümit Kireççi kaleme aldı. Tuğba Özay ve Sinan Özen gibi popüler isimlerin de yer aldığı kadroda Fulden Akyürek, Esin Gündoğdu, İlhan Daner usta ve elbette Abdullah Şahin tiyatro severlerle buluştular.
Provadan bir sahne. Tuğba Özay, Abdullah Şahin...



8.
Arzu Suriçi Kireççi başrolünde oynadığı KOÇYİĞİT KÖROĞLU adlı uzun metrajlı televizyon filminde kendisiyle rol alan oyuncu arkadaşlarıyla.


9.
Arzu Suriçi Kireççi Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nda oyunculuk da yaptı. Lila Düşler Tiyatrosu'ndan artan zamanını usta tiyatrocunun ekibinde yer alarak değerlendiren Suriçi Türkiye'yi Gürcistan sınırından Şemdinli'ye, İstanbul'dan Fethiye'ye kadar gezme şansı yakaladı bu turnelerde.


1 yorum:

ezgi dedi ki...

merhaba hocam ben ÜÇŞEHİTLER İLKÖĞRETİM OKULUNDAN ezgi bidaha bizim okula gelicekmisiniz bide bizim resimlerimizi koymamışsınız sadece küçük sınıfların resmini koymuşsunuz eğer bizim resimlerimiz de varsa sizde onlarıda koyun

LİLA DÜŞLER TİYATROSU

LİLA DÜŞLER TİYATROSU